Rólunk

Célunk

A kényelmes otthoni környezet megteremtésének, illetve háztartásunk fenntartásának egyik legfontosabb alapja a jól kiépített, biztonságos, megbízható villamos rendszer. Ma már villamos áramra mindenhol szükségünk van, a mobiltelefonjaink feltöltésétől kezdve, a fűtésen át, a háztartási készülékek, az internet, vagy a luxuscikkek üzemeléséig (szauna, jacuzzi, elektromos autó) mindenhol.

Mivel életünknek ennyire szerves részét képzik a villamos rendszerek, ezért fontosnak tartjuk, hogy minden háztartásban és épületben a lehető legkényelmesebben hozzáférhető legyen, a lehető legbiztonságosabb módon. 

Az a tapasztalatunk, hogy sokan nem veszik figyelembe, milyen problémákat, veszélyforrásokat rejt magában, ha nem megfelelő módon tartják karban és hasznáják ezt a rendszert, ezért célunk, hogy ahol lehet segítsünk az embereknek biztonságban tudni szeretteiket és Önmagukat otthonaikban.

Miért minket válasszon?

Megbízhatóság

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy korrekt, precíz, megbízható munkát végezzünk, miközben maximálisan szem előtt tartjuk a biztonságot és a megrendelő igényeit. Törekszünk arra, hogy korrekt ár-érték arányban dolgozzunk, akkor, úgy és annyi ideig amit előre megbeszéltünk a megrendelővel, hogy teljes mértékben elégedett legyen az eredménnyel és a munka lefolyásával.

Biztonság, minőség

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy amit és ahogy csinálunk a lehető legbiztonságosabb legyen és se a saját, se mások testi épségét ne kockáztassuk. Ahhoz, hogy sokáig tudja élvezni az általunk végzett munka előnyeit, mindig minőségi anyagokkal dolgozunk és rendszeresen ellenőrizzük a legújabb elérhető eszközök rendelkezésre állását a piacon.

Számlaképesség és garancia

Minden elvégzett munkánkról 0%-os ÁFA tartalmú számla kerül kiállításra (KATA-s számla), továbbá az általunk beépített anyagokra és a villanyszerelési, kivitelezési munkáinkra teljeskörűen 1 év garanciát vállalunk, ezzel is növelve a megrendelők bizalmát irántunk.

Korrekt tájékoztatás

A munkálatok felmérését és átbeszélését követően részletes árajánlatot küldünk, ami nem csak az árat tartalmazza, hanem minden más aspektusát az elvégzendő munkának, hogy a megrendelő teljes körűen tájékozott legyen, és később ne érje semmi váratlanul.

Folyamatos fejlődés

Folyamatosan frissítjük tudásunkat, hogy a mindig a legjobb módszerekkel kivitelezzük a munkálatokat. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy megbízóinktól folyamatos visszajelzéseket kapjunk és így egyre jobb munkát tudjunk végezni, amivel maradéktalanul elégedettek lehetnek az ügyfelek.

Rugalmasság, pontosság

Azok számára akik hétköznap dolgoznak, nem könnyű összeegyeztetni, hogy mikor fogadjanak szakembert a lakásukba. Mi hétköznap délután, hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk villanyszerelési munkálatokat. Nem végzünk párhuzamosan munkákat, így kezelni tudjuk, hogy egyik megrendelés se csússzon el a megbeszélt határidőtől, amely egy lakás felújításánál nagy bosszúságoktól mentheti meg a megrendelőt. A beígért határidőket mindig tartjuk!

Mit NE várjon el tőlünk?

Silány, elavult anyagok és technika

Sosem fogunk Önnek beépíteni bontott, megmaradt, vagy kérdéses minőségű alkatrészeket és nem csinálunk ideiglenes, vagy "30 éve is így csinálták most is jólesz ez így" típusú munkákat.

Elvállalt munka félbehagyása

Nem fogunk eltűnni egy megrendelés során sem. Ha nincs kapacitásunk a munka elvégzésére akkor azt előre közöljük, de ha elvállaltunk egy munkát, azt végigcsináljuk a megbeszélt ütemezés szerint.

"Okosba"

Nem oldjuk meg "okosba" a dolgokat és nem is ajánljuk senkinek, hogy így tegyen, hiszen a nem megfelelő szakértelemmel és igényességgel elvégzett munka rendszerint csak egy újabb potenciális veszélyforrás otthonában. Általában aki az ilyen volumenű dolgokon próbál spórolni az hosszú távon fizeti meg akár a többszörösét is.

Extra költségek

Nem kell attól félnie, hogy többlet költségek jönnek a munka végeztével! A részletes árajánlatban leírt munkálatokhoz, olyan árajánlatot adunk, ami fix munka, illetve anyagdíjat tartalmaz, amennyiben az igények nem változnak, úgy ez sem változik később, így tudnak előre számolni a felmerülő kiadásokkal.

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!