Elektromos készülékek beüzemelése

Hívjon minket az alábbi villanyszerelési munkálatokért:
ÚJ indukciós főzőlapot vagy villanybojlert vett és be szertné üzemeltetni? Esetleg villanymotor bekötésén gondolkodik?
Bízza villanyszerelő szakemberre és keressen minket nyugodtan akár előzetes szakvéleményért!

Manapság egy háztartásban már mindent meglehet oldani villamos energiával, a fűtéstől kezdve, a főzésen keresztül a vízmelegítésig. Nagyon népszerű lett a gáz kiváltása árammal, hiszen jóval olcsóbbak az eszközök, biztonságosabbak és egyszerűbb beszerezni és beüzemelni őket. Ez a választás teljesen érthető, hiszen például az elektromos fűtőtestek, halkabbak, jobb a hatásfokuk, jobban szabályozhatóbbak, kisebbek, jobb hőérzetet adnak, könnyeb beszerelni és ocsóbbak, ugyanígy az infrapanelek is. Ugyanilyen sok előnye van egy elektromos bojlernek, vagy egy indukciós főzőlapnak, nem véletlenül olyan népszerűek és elterjedtek.

Viszont ez a folyamat azt eredményezi, hogy a korábban kisebb teljesítményre kialakított villamos hálózatot túlterhelhetjük. Jobb esetben azzal jár, hogy nem tudjuk a megvett készüléket használni mert a kismegszakító folyamatosan leold, rosszabb esetben a régi vezetékek túlmelegednek, szélsőséges esetben ki is gyulladnak. Példának okáért egy indukciós főzőlap összteljesíménye olyan 7-8000W körül van, amit az addigiakban használt dugaszoló aljzat vezetékei nagy valószínűséggel nem fogják elbírni, arról nem is beszélve, hogy sokszor 3 fázisról kell üzemeltetni, ami nem minden háztartásba van bekötve.

Ha azon gondolkodik, hogy lecseréli gáztűzhelyét indukciós főzőlapra, vagy régi konvektorai helyett modernebb,  elektromos fűtőtesteket szereltetne fel, vagy gázkazánját villanybojlerre cserélné, esetleg szaunát építene ki otthonában, mindenképpen érdemes előtte villanyszerelővel egyeztetni, hogy megfelelő adottságai vannak-e otthonunk villamos rendszerének mielőtt sok pénzt kiadnánk fölöslegesen vagy kárt okoznánk magunknak.

Vegye figyelembe, hogy fix, villamos csatlakozású tűzhelyet csak villanyszerelő köthet be, a meglévő áramkör tulajdonságainak és a berendezés paramétereinek ismeretében! Amennyiben a meglévő vezetékek, biztosítékok nem megfelelőek, a kihívott villanyszerelő azt is tudja korrigálni a megfelelő vezetékek cseréjével, illetve áramkörök kialakításával, ehhez viszont új árajánlatot kell kalkulálni.

Mi teljes körű villanytűzhely beüzemelést vállalunk Budapesten, (hagyományos, kerámialapos, indukciós, különálló és beépített villanytűzhely, villanysütő beüzemelését) márkától és gyártótól függetlenül!

Segítünk beüzemelni és felszerelni is a készülékeket, legyen az villanybojler, infrapanel, elektromos fűtőtest, indukciós vagy elektromos főzőlap, elektromos motor, generátor vagy ventillátor, de kisebb munkálatoknál is segítségére vagyunk.

 

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!