Hibakeresés, javítás, egyéb munkálatok

Hívjon minket az alábbi villanyszerelési munkálatokért:
Lekapcsol az áram és nem tudja visszakapcsolni, vagy szüksége lenne egy új konnektorra valahova? Nincs áram a dugaljban, vagy nem világít egy lámpa?
Bármi panasza lenne, mi tudunk Önnek segíteni!

Bármilyen villanyszerelési problémával is szembesülne lakásában, legyen az bármilyen kicsi, akár egy kapcsoló vagy dugalj felszerelése hívjon minket bizalommal, a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen orvosoljuk a problémáit.

Minden problémát ugyanolyan súllyal kezelünk, hiszen akár egy meglazult, elöregedett elektromos kötés is könnyen tönkreteheti elektromos eszközeit, ráadásul tűz és balesetveszélyes állapotot is előidézhet!

Villanyszerelési munkálatainkat Budapesten bármikor igénybe veheti, mi pontosan érkezünk ahol a szakma előírásait figyelembe véve szakszerűen elvégzi a munkát a villanyszerelő szakember. Rövid határidővel, alacsony árral végezzük el a villanyszerelési feladatainkat!

Számos helyen találkozunk olyannal, hogy még mindig alumínium kábelek futnak a falakban, de idő közben helyenként kicseréltek néhány szakaszt réz vezetékekkel és a kötéseket szakszerűtlenül kivitelezték. Ilyen esetben a kötés kigyulladása csak idő kérdése! Továbbá az alumínium kábelek nagyon sérülékenyek és nem a mai otthoni nagy teljesítményű fogyasztókra lettek méretezve ami további potenciális veszélyforrás, hiszen nem megfelelő kismegszakítóval kombinálva a vezeték túlterhelődhet és ki is gyulladhat!

Ezért akinek még alumínium vezetékek vannak a falban fokozottan kell, hogy vigyázzon az elektromos eszközök használatával és ajálnlott rendszeresen ellenőriztetni a kötéseket illetve a vezetékek és az elosztószekrény állapotát.

Amennyiben Ön igényli, a villanyszerelési munkáinkat követően rendszeres karbantartást is végzünk otthona elektromos hálózatán.

Szolgáltatásaink részét képzi,hogy ha kell segítünk falra/plafonra szerelésben is. Polcok, karnisok, falikonzolok felrakását vállaljuk, hiszen sokan nem tudják, hogy hol futnak a vezetékek a falakban és egy óvatlan fúrással több tízezer forintos kárt is okozhatnak vagy áramütésnek teszik ki magukat. Mi megvizsgáljuk először megfelelő eszközzel, hogy hol futnak az elektromos kábelek, és biztonságosan felrögzítjük a falra a kívánt elemet. 

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!​