Teljeskörű felújítás, villanyszerelés

Hívjon minket az alábbiakért villanyszerelési munkálatokért:
Szeretné lakásának/családi házának a teljes villamos rendszerét a saját igényeire szabni? Megszabadulna a régi életveszélyes vezetékektől és korszerűsítene? Megvette álmai otthonát és egy fiatalos korrekt, precíz villanyszerelő csapattal fel szeretné újítani?
Keressen fel minket, hogy segíthessünk Önnek minél hamarabb!

Villanyszerelési munkálatok közül egy lakás/ház teljes újravezetékezése a legnagyobb volumenű feladat. Egy teljes villamos rendszer áthúzása a legelső lépés egy teljeskörű lakás/családi ház felújítása során. 

Budapest összes kerületében teljes körű villanyszerelés szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújtunk az épületvillamosság szakterületén. 


  • A munka megkezdése előtt a megrendelővel leegyeztetjük, mik az igényei, milyen elektromos eszközök lesznek a lakásban illetve hol és mennyi dugalj, világítótest, kapcsoló és egyéb kiállás legyen. Számos dologban mi is tudunk tanácsokat adni, hogy hova hány konnektort érdemes rakni, illetve milyen világítási rendszerek elérhetőek amivel a legstílusosabb és komfortosabb lesz az otthona. Törekszünk arra, hogy a lehető legátgondoltabban és részletekbe menően megtárgyaljunk minden eshetőséget, hogy később maradéktalanul elégedett legyen a megrendelő azzal amit kap.
  • Az egyeztetés után részletes árajánlatot készítünk, amibe belefoglaljuk az egyes villanyszerelési munkafolyamatokat amiket elvégzünk és az alapanyag igényeket. Egy lakás/családi ház teljes újravezetékezése 400,000 Ft-tól akár milliós összegig is terjedhet. Ez az összeg természetesen számos tényező függvénye, itt csak a nagyságrendeket akarjuk érzékeltetni. Ha az újravezetékezés olyan lakásban történik, ahol eredetileg is csövekben futottak a vezetékek és nincs szükség bővítésre, vésés nélkül is megoldható a felújítás. Ebben az esetben gyorsabban és jelentősen olcsóbban tudunk dolgozni.

    Lehetőség van megoldani az újravezetékezést szintén vésés nélkül kábelcsatornázással. Ez a lehetőség olcsóbb, gyorsabb és tisztább, viszont figyelembe kell venni, hogy kevésbé esztétikus is.

  • Ha az árajánlatot elfogadja a megrendelő, részleteiben megtervezzük a villamos hálózatot és berendeljük az anyagokat. A megbeszélt időpontban elkezdődnek a villanyszerelési munkálatok, ez szintén lakás/ház méretétől függően 3-12 napot vehet igénybe. 
  • Mivel a teljes felújítás általában véséssel jár, érdemes számolni azzal, hogy utána a festői munkálatok (glettelés, festés) elengedhetetlenek. Abban az esetben, ha a fali csempék megbontására is sor kerülne a fürdőszobában vagy a konyhában, természetesen burkoló is szükséges.
  • Burkolás/festés után jön a szerelvényezés, amikor a konnektorok, kapcsolók és lámpák a helyükre kerülnek és ezzel véget is ér a felújítás.
Biztos lehet abban, hogy velünk problémamentesen, és biztonságosan tudja kivitelezni a lakása vagy családi háza villanyszerelését. Korrekt, precíz villanyszerelők dolgoznak majd a lakásán, a megbeszélt időpontokat és terveket betartva.

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!​