ABOUT US

Our Goals

One of the most important aspects for creating a comfortable home environment and maintaining our household is a well-established, safe, reliable electrical system. Nowadays, we have access to electricity everywhere, like recharging our mobile phones, heating, operation of household appliances, get access to the Internet or luxury goods (sauna, hot tub, electric car).

As electric power systems are such a crucial parts of our lives, we believe it is important for them to be as accessible and safe as possible in every household and building. 

Az a tapasztalatunk, hogy sokan nem veszik figyelembe, milyen problémákat, veszélyforrásokat rejt magában, ha nem megfelelő módon tartják karban és hasznáják ezt a rendszert, ezért célunk, hogy ahol lehet segítsünk az embereknek biztonságban tudni szeretteiket és Önmagukat otthonaikban.

Why choose us?

Reliability

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy korrekt, precíz, megbízható munkát végezzünk, miközben maximálisan szem előtt tartjuk a biztonságot és a megrendelő igényeit. Törekszünk arra, hogy korrekt ár-érték arányban dolgozzunk, akkor, úgy és annyi ideig amit előre megbeszéltünk a megrendelővel, hogy teljes mértékben elégedett legyen az eredménnyel és a munka lefolyásával.

Biztonság, minőség

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy amit és ahogy csinálunk a lehető legbiztonságosabb legyen és se a saját, se mások testi épségét ne kockáztassuk. To be able to enjoy the benefits of the result of our services in the longrun, we always work with quality materials and regularly check the availability of the latest tools and materials available on the market.

Számlaképesség és garancia

Minden elvégzett munkánkról 0%-os ÁFA tartalmú számla kerül kiállításra (KATA-s számla), továbbá az általunk beépített anyagokra és a villanyszerelési, kivitelezési munkáinkra teljeskörűen 1 év garanciát vállalunk, ezzel is növelve a megrendelők bizalmát irántunk.

Korrekt tájékoztatás

A munkálatok felmérését és átbeszélését követően részletes árajánlatot küldünk, ami nem csak az árat tartalmazza, hanem minden más aspektusát az elvégzendő munkának, hogy a megrendelő teljes körűen tájékozott legyen, és később ne érje semmi váratlanul.

Continous improvement

Folyamatosan frissítjük tudásunkat, hogy a mindig a legjobb módszerekkel kivitelezzük a munkálatokat. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy megbízóinktól folyamatos visszajelzéseket kapjunk és így egyre jobb munkát tudjunk végezni, amivel maradéktalanul elégedettek lehetnek az ügyfelek.

Flexibility, accuracy

Azok számára akik hétköznap dolgoznak, nem könnyű összeegyeztetni, hogy mikor fogadjanak szakembert a lakásukba. Mi hétköznap délután, hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk villanyszerelési munkálatokat. Nem végzünk párhuzamosan munkákat, így kezelni tudjuk, hogy egyik megrendelés se csússzon el a megbeszélt határidőtől, amely egy lakás felújításánál nagy bosszúságoktól mentheti meg a megrendelőt. A beígért határidőket mindig tartjuk!

What you should not expect from us?

Poor, obsolete materials and techniques

We will never install disassembled, used, leftover parts or work with materials of questionable quality and we will not do temporary work or have the mentality of "it was good 30 years ago so this should be just as fine".

Abandonment of work

Nem fogunk eltűnni egy megrendelés során sem. Ha nincs kapacitásunk a munka elvégzésére akkor azt előre közöljük, de ha elvállaltunk egy munkát, azt végigcsináljuk a megbeszélt ütemezés szerint.

Do it in a "creative" way

We don’t solve things in a “creative" way and we do not recommend anyone to do so, as work done with inadequate expertise and sophistication is usually just another potential source of danger. Trying to save money this way will leave further and bigger expenses the longrun.

Extra költségek

Nem kell attól félnie, hogy többlet költségek jönnek a munka végeztével! A részletes árajánlatban leírt munkálatokhoz, olyan árajánlatot adunk, ami fix munka, illetve anyagdíjat tartalmaz, amennyiben az igények nem változnak, úgy ez sem változik később, így tudnak előre számolni a felmerülő kiadásokkal.

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!