Installing electric appliances

Hívjon minket az alábbi villanyszerelési munkálatokért:
Are you looking for someone who an help you install your brand new electric water heater or induction cooker? Would you like to have an electric motor?
Bízza villanyszerelő szakemberre és keressen minket nyugodtan akár előzetes szakvéleményért!

Nowadays, everything in a household can be solved with electricity, from heating or cooking to water heating. Replacing gas with electricity has become very popular, as the devices are much cheaper, safer and easier to operate. This choice is completely understandable, as electric heaters, for example, are quiet devices, have better efficiency, they give a better feeling of heat, are easier to install and control, smaller and are cheaper as well as infrared panels. There are just as many advantages to an electric boiler, or an induction hob, no wonder why they are so popular and widespread.

Viszont ez a folyamat azt eredményezi, hogy a korábban kisebb teljesítményre kialakított villamos hálózatot túlterhelhetjük. Jobb esetben azzal jár, hogy nem tudjuk a megvett készüléket használni mert a kismegszakító folyamatosan leold, rosszabb esetben a régi vezetékek túlmelegednek, szélsőséges esetben ki is gyulladnak. Példának okáért egy indukciós főzőlap összteljesíménye olyan 7-8000W körül van, amit az addigiakban használt dugaszoló aljzat vezetékei nagy valószínűséggel nem fogják elbírni, arról nem is beszélve, hogy sokszor 3 fázisról kell üzemeltetni, ami nem minden háztartásba van bekötve.

Ha azon gondolkodik, hogy lecseréli gáztűzhelyét indukciós főzőlapra, vagy régi konvektorai helyett modernebb,  elektromos fűtőtesteket szereltetne fel, vagy gázkazánját villanybojlerre cserélné, esetleg szaunát építene ki otthonában, mindenképpen érdemes előtte villanyszerelővel egyeztetni, hogy megfelelő adottságai vannak-e otthonunk villamos rendszerének mielőtt sok pénzt kiadnánk fölöslegesen vagy kárt okoznánk magunknak.

Vegye figyelembe, hogy fix, villamos csatlakozású tűzhelyet csak villanyszerelő köthet be, a meglévő áramkör tulajdonságainak és a berendezés paramétereinek ismeretében! Amennyiben a meglévő vezetékek, biztosítékok nem megfelelőek, a kihívott villanyszerelő azt is tudja korrigálni a megfelelő vezetékek cseréjével, illetve áramkörök kialakításával, ehhez viszont új árajánlatot kell kalkulálni.

Mi teljes körű villanytűzhely beüzemelést vállalunk Budapesten, (hagyományos, kerámialapos, indukciós, különálló és beépített villanytűzhely, villanysütő beüzemelését) márkától és gyártótól függetlenül!

Segítünk beüzemelni és felszerelni is a készülékeket, legyen az villanybojler, infrapanel, elektromos fűtőtest, indukciós vagy elektromos főzőlap, elektromos motor, generátor vagy ventillátor, de kisebb munkálatoknál is segítségére vagyunk.

 

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!