Villanyszerelés árak

Törekszünk arra, hogy a lehető legjobb ár-érték arányban dolgozzunk Budapesten és Ön mardéktalanul elégedett legyen az eredménnyel.

Bármilyen problémája is legyen, mi szívesen fogalalkozunk vele és tájékoztatjuk Önt az aktuális villanyszerelési árakról telefonon, emailben és személyesen is.

Fix végösszeget a legtöbb munkára látatlanban csak nagy bizonytalansággal lehet meghatározni, hiszen egy villanyszerelési árajánlat mindig több tényező függvénye. Függ az elvégzendő munkától, a lakás/ház/környezet adottságaitól, a beszerelni kívánt alapanyagok minőségétől, illetve a kiválasztott szerelvények (kapcsolók, dugaljak…stb) típusától.

Egy villanyszerelési árajánlat két részből áll, az anyagköltségből és a munkadíjból. Mindkettőt számos dolog határoz meg, ahogy a fentiekben említésre került. Továbbá anyagköltségre elég terjedelmes táblázatokat használunk amiből nem biztos, hogy kényelmesen és hamar pontos összeget lehet számolni. Ezért a legtöbb esetben célravezetőbb, ha felveszi velünk a kapcsolatot a pontos árajánlatért.

E-mailen, illetve telefonon keresztül tudunk közelítő árajánlatot adni, hogy nagyságrendileg tudja mire számítson, de pontos végösszeget személyes konzultáció után adunk, mikor felmértük a munkát minden aspektusból.

A kiszállás és árajánlat kérés hétköznaponként BUDAPESTEN INGYENES!

Hétvégén illetve Pest megyében 5000 Ft, ünnepnapokon 15,000 Ft a kiszállás.

Kérjen árajánlatot villanyszerelési munkálatainkra egyszerűen és gyorsan még ma!